31 aug 2016 06:00

31 aug 2016 06:00

Stoppa eländet!

Rydskolan:

Skövde är en märklig kommun som betalar 500 000 kronor för att svärta ner skolan i Ryd i en film med avsikt att rekrytera en rektor. I samma andetag passar man även på att misskreditera Skövdes största stadsdel som helhet. Ordet skandal har aldrig passar bättre. Förutsätter att kommunledningen griper in och stoppar eländet. Om inte kan man bara konstatera att vi har tre kommunalråd med extremt dåligt omdöme.

Trist

Skövde är en märklig kommun som betalar 500 000 kronor för att svärta ner skolan i Ryd i en film med avsikt att rekrytera en rektor. I samma andetag passar man även på att misskreditera Skövdes största stadsdel som helhet. Ordet skandal har aldrig passar bättre. Förutsätter att kommunledningen griper in och stoppar eländet. Om inte kan man bara konstatera att vi har tre kommunalråd med extremt dåligt omdöme.

Trist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.