01 sep 2016 06:00

01 sep 2016 06:00

Gör som i Göteborg

Replik:

Leif Walterum, läser ditt svar till PRO om bussresor för seniorer (SLA 31/8). Gör en studieresa till Göteborg och ta del av deras politiska beslut! Göteborgarna erbjuds fria resor med Västtrafik från 65 års ålder. Gäller vardagar 08–15 och 18–06. Helger, röda dagar och aftnar. Andra åktider betalas resorna med eget kort. Alltså lätt som en plätt! Satsningarna på Billingen och rektorstjänsten i Ryd bland annat visar ju att brist på pengar är inget hållbart argument. Alltså gratis buss från 65 år, samma villkor som fungerar utmärkt i Göteborg.

Många Skövdebor önskar detta

Leif Walterum, läser ditt svar till PRO om bussresor för seniorer (SLA 31/8). Gör en studieresa till Göteborg och ta del av deras politiska beslut! Göteborgarna erbjuds fria resor med Västtrafik från 65 års ålder. Gäller vardagar 08–15 och 18–06. Helger, röda dagar och aftnar. Andra åktider betalas resorna med eget kort. Alltså lätt som en plätt! Satsningarna på Billingen och rektorstjänsten i Ryd bland annat visar ju att brist på pengar är inget hållbart argument. Alltså gratis buss från 65 år, samma villkor som fungerar utmärkt i Göteborg.

Många Skövdebor önskar detta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.