01 sep 2016 06:00

01 sep 2016 06:00

Inte mycket för vegetarianer

Matfestivalen:

Som vanligt var det svårt att vara vegetarian på Matfestivalen. Vegetarianer ökar i antal, men det tycks inte de som lagar mat till Matfestivalen ha uppmärksammat. En enda rätt var märkt veg. Hos Mattias fanns dock möjlighet att välja vegetariskt istället för kött till de varmrätter som serverades, och det vill jag ge honom en eloge för.

Matfestivalen, som är ett trevligt arrangemang, skall väl vara till för alla!

Ann-Britt

Som vanligt var det svårt att vara vegetarian på Matfestivalen. Vegetarianer ökar i antal, men det tycks inte de som lagar mat till Matfestivalen ha uppmärksammat. En enda rätt var märkt veg. Hos Mattias fanns dock möjlighet att välja vegetariskt istället för kött till de varmrätter som serverades, och det vill jag ge honom en eloge för.

Matfestivalen, som är ett trevligt arrangemang, skall väl vara till för alla!

Ann-Britt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.