05 sep 2016 06:00

05 sep 2016 06:00

Visa de engagerade föräldrarna

Rydskolan:

Om man nödvändigtvis behövde göra en film för att rekrytera en ny rektor kunde man väl ha valt att visa hur mycket föräldrarna engagerade sig i att behålla sin högstadieskola vid tiden för nedläggningen. Sökanden med stora visioner bör lockas till ett upptagningsområde där det finns hängivna föräldrar som strider för sina barns skolgång. Är inte detta om något en bra grogrund för framgång?

En liten tanke

Om man nödvändigtvis behövde göra en film för att rekrytera en ny rektor kunde man väl ha valt att visa hur mycket föräldrarna engagerade sig i att behålla sin högstadieskola vid tiden för nedläggningen. Sökanden med stora visioner bör lockas till ett upptagningsområde där det finns hängivna föräldrar som strider för sina barns skolgång. Är inte detta om något en bra grogrund för framgång?

En liten tanke

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.