06 sep 2016 06:00

06 sep 2016 06:00

Känns som en strid mot Goliat

SKOLSKJUTSAR

Replik till Jan Bremer, Skövde kommuns svar SLA 5/9.

Tack för svaret om hur en handläggning på ett överklagande går till men att en dålig upphandling av busstrafik skall styra över våra barn känns konstigt och man går ifrån kommunens policy angående när eleverna skall vara i skolan och att bussarna från Västtrafik är fulla stämmer inte heller.

Tycker du verkligen att bröder med samma starttid i skolan och samma adress skall åka på olika sätt? En har 150 meter till Västtrafik medan andra barnet får gå till skolskjutsen 50 minuter tidigare än sin bror för att komma till skolan.

Tyvärr har det blivit så nu att jag kör till Vasaskolan varje dag jag kan med bägge barnen och de dagarna vi inte kan köra så har jag köpt busskort till ena barnet eftersom brodern har fått busskort. Tyvärr innebär detta ökad biltrafik utanför Vasaskolan med de risker det innebär, är det verkligen bra ekonomi? Tyvärr känns det som att man strider mot Goliat och den lilla människan förlorar som vanligt.

Per Oskarsson

Tack för svaret om hur en handläggning på ett överklagande går till men att en dålig upphandling av busstrafik skall styra över våra barn känns konstigt och man går ifrån kommunens policy angående när eleverna skall vara i skolan och att bussarna från Västtrafik är fulla stämmer inte heller.

Tycker du verkligen att bröder med samma starttid i skolan och samma adress skall åka på olika sätt? En har 150 meter till Västtrafik medan andra barnet får gå till skolskjutsen 50 minuter tidigare än sin bror för att komma till skolan.

Tyvärr har det blivit så nu att jag kör till Vasaskolan varje dag jag kan med bägge barnen och de dagarna vi inte kan köra så har jag köpt busskort till ena barnet eftersom brodern har fått busskort. Tyvärr innebär detta ökad biltrafik utanför Vasaskolan med de risker det innebär, är det verkligen bra ekonomi? Tyvärr känns det som att man strider mot Goliat och den lilla människan förlorar som vanligt.

Per Oskarsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.