06 sep 2016 06:00

06 sep 2016 06:00

Stäng inte skyddsrummet

Turistmål:

Skövde kommun: Ni ska väl inte stänga skyddsrummet inne i Billingen? Detta måste vara något för Next Skövde att fundera över. Det skulle kunna bli ett stort turistmål i Skövde. Bara fantasin sätter stopp för vad det kan användas till. Med dagens teknik är det inga svårigheter att bygga utrymningsvägar om nu detta är det enda problemet. Har det bevarats under så många år så kan det vara kvar några år till, så ni hinner tänka ett par varv till.

Kask

Skövde kommun: Ni ska väl inte stänga skyddsrummet inne i Billingen? Detta måste vara något för Next Skövde att fundera över. Det skulle kunna bli ett stort turistmål i Skövde. Bara fantasin sätter stopp för vad det kan användas till. Med dagens teknik är det inga svårigheter att bygga utrymningsvägar om nu detta är det enda problemet. Har det bevarats under så många år så kan det vara kvar några år till, så ni hinner tänka ett par varv till.

Kask

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.