07 sep 2016 06:00

07 sep 2016 06:00

Jättekul med nya lekplatsen

Hörnebo:

Här är det någon som har tänkt till ordentligt. Uteaktiviteter där flera generationer har roligt på samma ställe. En ny kul lekplats, bollplan, boulebana, fikabord och grill. På vintern är där pulkabacke och isbana (om vädret tillåter). Förra veckan då vädret var fint hördes glada skratt och tillrop från både stora och små och vovven glufsade förtjust i sig kvarglömda korvar på grillen under morgonpromenaden dagen därpå. Mera sånt!

Louise

En nöjd Hörnebobo

Här är det någon som har tänkt till ordentligt. Uteaktiviteter där flera generationer har roligt på samma ställe. En ny kul lekplats, bollplan, boulebana, fikabord och grill. På vintern är där pulkabacke och isbana (om vädret tillåter). Förra veckan då vädret var fint hördes glada skratt och tillrop från både stora och små och vovven glufsade förtjust i sig kvarglömda korvar på grillen under morgonpromenaden dagen därpå. Mera sånt!

Louise

En nöjd Hörnebobo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.