07 sep 2016 06:00

07 sep 2016 06:00

Vår närhälsa är toppen

SJUKVÅRDEN

Angående insändaren den 2/9 från K.L. ”Inte konstigt att folk åker till akuten”.

Jag förstår inte din insändare, du måste ha hamnat på fel vårdcentral/närhälsa.

Jag är patient på Närhälsan/vårdcentralen i Tidan, och jag måste säga att de är toppen. Ringer vi när de öppnar, så svarar telefonsvararen att de ringer upp en viss tid och det gör de. Besök blir det mycket snabbt beroende på vad slags krämpor man har. Därför tycker jag att det är konstigt det du skriver K.L.

Min familj, både jag och min fru samt två av våra barn, är patienter på Närhälsan Tidan, och den service som vi får där är kanonbra. Både läkare och sköterskor och provpersonal är toppen, de bryr sig verkligen om dig och dina problem med hälsan.

Så döm inte alla, det kan också vara så att chefen på den närhälsa du har inte har engagerat sig så som den personen i Tidan.

Ville bara skriva detta för det finns verkligen närhälsor som är toppen.

Douglas Pettersson

Moholm

Jag förstår inte din insändare, du måste ha hamnat på fel vårdcentral/närhälsa.

Jag är patient på Närhälsan/vårdcentralen i Tidan, och jag måste säga att de är toppen. Ringer vi när de öppnar, så svarar telefonsvararen att de ringer upp en viss tid och det gör de. Besök blir det mycket snabbt beroende på vad slags krämpor man har. Därför tycker jag att det är konstigt det du skriver K.L.

Min familj, både jag och min fru samt två av våra barn, är patienter på Närhälsan Tidan, och den service som vi får där är kanonbra. Både läkare och sköterskor och provpersonal är toppen, de bryr sig verkligen om dig och dina problem med hälsan.

Så döm inte alla, det kan också vara så att chefen på den närhälsa du har inte har engagerat sig så som den personen i Tidan.

Ville bara skriva detta för det finns verkligen närhälsor som är toppen.

Douglas Pettersson

Moholm

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.