09 sep 2016 06:00

09 sep 2016 06:00

Bussarna stoppar trafiken

Hållplatser

På flera platser i Skövde är busshållplatserna utformade så att all trafik på gatan stoppas när en buss stannar där. Detta gäller tyvärr också öppna större trafikleder utanför centrum.

Från medtrafikanters synpunkt verkar den främsta avsikten med konstruktionen vara att hindra och provocera övrig trafik. Det vore mycket intressant om ansvariga ville motivera hinderlösningen, som för en tänkande människa verkar uteslutande idiotisk och illvillig.

Körkort 1958

 

Från medtrafikanters synpunkt verkar den främsta avsikten med konstruktionen vara att hindra och provocera övrig trafik. Det vore mycket intressant om ansvariga ville motivera hinderlösningen, som för en tänkande människa verkar uteslutande idiotisk och illvillig.

Körkort 1958

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.