09 sep 2016 06:00

09 sep 2016 06:00

När får jag tidningen i brevlådan?

TIDNINGSTJÄNST

Jag prenumererar på en tidning som kommer sju dagar i veckan och måndag till lördag så fungerar det perfekt.

Men sen kommer vi till söndagarna och där är bekymret att jag antingen får jaga tidningen på gården – en gång låg den i papperskorgen – för tidningsbudet orkar inte alltid gå in i trappuppgången utan lägger den utanför porten. Men den sista tiden så ligger den i mitt postfack trots att Tidningstjänst har lovat att tidningarna ska komma i våra brevlådor även efter att postfacken kom i våra uppgångar.

Nu vill jag veta hur Tidningstjänst lär upp sina tidningsbud, nu till vintern så ligger väl tidningen ute i snön, och jag har påtalat detta för Tidningstjänst men de bryr sig inte om det. När ska söndagstidningen komma i min brevlåda i dörren och inte i postfacken?

Tidningsprenumerant

Men sen kommer vi till söndagarna och där är bekymret att jag antingen får jaga tidningen på gården – en gång låg den i papperskorgen – för tidningsbudet orkar inte alltid gå in i trappuppgången utan lägger den utanför porten. Men den sista tiden så ligger den i mitt postfack trots att Tidningstjänst har lovat att tidningarna ska komma i våra brevlådor även efter att postfacken kom i våra uppgångar.

Nu vill jag veta hur Tidningstjänst lär upp sina tidningsbud, nu till vintern så ligger väl tidningen ute i snön, och jag har påtalat detta för Tidningstjänst men de bryr sig inte om det. När ska söndagstidningen komma i min brevlåda i dörren och inte i postfacken?

Tidningsprenumerant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.