10 sep 2016 06:00

10 sep 2016 06:00

Tänk om!

Billingen:

Vad kommer att hända med vårt kära frilufts- och fritidsområde berget Billingen?

För min del tycker jag att det viktigaste är att bygga en omklädningsbyggnad i anslutning till parkeringen. En förlängning av slalombacken ner i gruvan har alltid varit en önskan från slalomåkningsintresserade.

Det behövs nog en översyn och upprustning av promenad- och cykelstigar, skidspåren likaså. När det gäller konstsnöskidspår, tycker jag att kommunens styrande ska höra med utövande skidklubbar i kommunen om lämplig längd och sträckning av dessa. För att utöva det ovan relaterade behövs inget köp av Blå hallen, badet eller pulkabacken.

Det finns säkert många Skövdebor som håller med mig. En vädjan till Skövdes borgerliga allianspolitiker, trots ett påstått ”starkt case”: Tänk om!

Sten-Åke Carlsson

 

För min del tycker jag att det viktigaste är att bygga en omklädningsbyggnad i anslutning till parkeringen. En förlängning av slalombacken ner i gruvan har alltid varit en önskan från slalomåkningsintresserade.

Det behövs nog en översyn och upprustning av promenad- och cykelstigar, skidspåren likaså. När det gäller konstsnöskidspår, tycker jag att kommunens styrande ska höra med utövande skidklubbar i kommunen om lämplig längd och sträckning av dessa. För att utöva det ovan relaterade behövs inget köp av Blå hallen, badet eller pulkabacken.

Det finns säkert många Skövdebor som håller med mig. En vädjan till Skövdes borgerliga allianspolitiker, trots ett påstått ”starkt case”: Tänk om!

Sten-Åke Carlsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.