10 sep 2016 06:00

10 sep 2016 06:00

Vissa områden skall vara fredade

Replik:

Angående Tommy Nordéns svar (SLA 6/8) på min insändare (SLA 29/8).

Det kanske uppstod ett missförstånd. Jag har ingenting emot privatiseringar. Däremot tycker jag att vissa områden skall vara fredade. Sjukhus, järnvägar, exempelvis. Hur blev järnvägen efter avregleringen? Fungerade utmärkt, men den fick inte vara statlig. Statligt är äckligt. Pengar skall tjänas, annars är inte livet värt att leva.

Så, privatisera hur mycket som helst, men lämna vissa områden utanför.

Conny Östling

 

Det kanske uppstod ett missförstånd. Jag har ingenting emot privatiseringar. Däremot tycker jag att vissa områden skall vara fredade. Sjukhus, järnvägar, exempelvis. Hur blev järnvägen efter avregleringen? Fungerade utmärkt, men den fick inte vara statlig. Statligt är äckligt. Pengar skall tjänas, annars är inte livet värt att leva.

Så, privatisera hur mycket som helst, men lämna vissa områden utanför.

Conny Östling

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.