12 sep 2016 06:00

12 sep 2016 06:00

Snigelfarmen är borta!

Tips:

Under många år har vi haft stora problem med mördarsniglar som glupskt sätter i sig av växter och grönsaker. Med olika metoder har vi försökt få bukt med problemet, genom gift, fällor och att plocka dem, det sistnämnda verkar ha gett bäst resultat om man kan plocka varje dag.

En bekant till mig gav ett tips om att lägga igen fontänen vilket hade gett ett lyckat resultat för honom. Sagt och gjort, i våras tog vi bort vår fontän som verkar ha varit en snigelfarm för nu kan vi konstatera att 90 procent av snigelbeståndet försvann!

Tu Bi

Under många år har vi haft stora problem med mördarsniglar som glupskt sätter i sig av växter och grönsaker. Med olika metoder har vi försökt få bukt med problemet, genom gift, fällor och att plocka dem, det sistnämnda verkar ha gett bäst resultat om man kan plocka varje dag.

En bekant till mig gav ett tips om att lägga igen fontänen vilket hade gett ett lyckat resultat för honom. Sagt och gjort, i våras tog vi bort vår fontän som verkar ha varit en snigelfarm för nu kan vi konstatera att 90 procent av snigelbeståndet försvann!

Tu Bi

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.