13 sep 2016 06:00

13 sep 2016 06:00

Vilken lycka att vara kofadder!

Kossor:

Replik till Tack alla kossor!

När jag slår upp måndagens SLA hittar jag en insändare som inte handlar om bråk, orättvisor, eller pengar. Fantastiskt! Den handlar i stället om våra fina kossor och det de tillför oss. Jag gillar också dessa fantastiska djur och är kofadder till en kossa på Nygården. Hon heter Ella och när jag åker och hälsar på henne där hon betar kommer hon när jag ropar på henne. Tittar på mig med sina vackra ögon. Vilken lycka.

Birgitta

 

När jag slår upp måndagens SLA hittar jag en insändare som inte handlar om bråk, orättvisor, eller pengar. Fantastiskt! Den handlar i stället om våra fina kossor och det de tillför oss. Jag gillar också dessa fantastiska djur och är kofadder till en kossa på Nygården. Hon heter Ella och när jag åker och hälsar på henne där hon betar kommer hon när jag ropar på henne. Tittar på mig med sina vackra ögon. Vilken lycka.

Birgitta

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.