14 sep 2016 06:00

14 sep 2016 06:00

Sorgligt beteende

Fotboll:

Var och kollade på en fotbollsmatch mellan två ungdomslag i söndags, vad händer? Jo,tjejerna (några) kallade sina motspelare jävla horungar, de spelade oschysst och när en ledare sa till dem blev han kallad rasist.

Vad är det för fel på ungarna? Kan man inte bete sig har man inte på en fotbollsplan att göra, sorgligt är bara förnamnet. Blir faktiskt ledsen när ungar på 12–13 år beter sig på det här viset.

Jag vet inte hur snacket går i omklädningsrummet men detta är helt klart en ledarfråga, nolltolerans borde gälla och att ta till ”rasistgrejen” för att man blir tillrättavisad visar verkligen på stora brister, något det kanske borde snackas om ...

Åskådare

 

Vad är det för fel på ungarna? Kan man inte bete sig har man inte på en fotbollsplan att göra, sorgligt är bara förnamnet. Blir faktiskt ledsen när ungar på 12–13 år beter sig på det här viset.

Jag vet inte hur snacket går i omklädningsrummet men detta är helt klart en ledarfråga, nolltolerans borde gälla och att ta till ”rasistgrejen” för att man blir tillrättavisad visar verkligen på stora brister, något det kanske borde snackas om ...

Åskådare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.