15 sep 2016 06:00

15 sep 2016 06:00

Kontakta mig

Tidningstjänst:

Det är tråkigt att höra att signaturen Tidningsprenumerant (SLA 13/9) inte får sin tidning levererad på så sätt som utlovats.

Dessvärre kan jag utifrån de uppgifter som finns i insändaren inte göra något för att förbättra utdelningen. Jag ber därför signaturen Tidningsprenumerant att kontakta mig på telefon 010-436 3113 och berätta vilken tidning och vilken adress det gäller.

Peter Ehn

regionchef, Tidningstjänst

Dessvärre kan jag utifrån de uppgifter som finns i insändaren inte göra något för att förbättra utdelningen. Jag ber därför signaturen Tidningsprenumerant att kontakta mig på telefon 010-436 3113 och berätta vilken tidning och vilken adress det gäller.

Peter Ehn

regionchef, Tidningstjänst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.