15 sep 2016 06:00

15 sep 2016 06:00

Många gratisresor

Kollektivtrafik:

Aldrig har jag rest så mycket gratis sedan jag flyttade till Skaraborg!

Efter har bott i Stockholm, Göteborg och London i fyrtio år flyttade jag till Skaraborg. Det har varit positivt i framför allt en sak: Jag har aldrig rest så mycket gratis med tåg (Kinnekulletåget) och buss (Västtrafik). Antingen har det varit tågförseningar eller biljettautomater som inte har fungerat.

Leif Wångstedt

tekniker

Efter har bott i Stockholm, Göteborg och London i fyrtio år flyttade jag till Skaraborg. Det har varit positivt i framför allt en sak: Jag har aldrig rest så mycket gratis med tåg (Kinnekulletåget) och buss (Västtrafik). Antingen har det varit tågförseningar eller biljettautomater som inte har fungerat.

Leif Wångstedt

tekniker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.