15 sep 2016 06:00

15 sep 2016 06:00

Var ska jag parkera?

Skas:

Jag jobbar på sjukhuset i Skövde och skulle parkera på personalparkeringen.

Skulle till min enhet och försökte hitta en ledig plats klockan 14.40 men det fanns ingen så jag fick ställa mig utanför en parkeringsruta. Då fick jag parkeringsböter trots att jag betalt för parkering i Woosh (ett betalningssystem).

Vart ska jag ställa mig när det är fullt på parkeringen? Karstorps kursgård, Ryds ängar eller besöksparkeringen och betala dubbelt upp? Då är risken stor att man kommer för sent till jobbet. Jag jobbar oregelbundet sju dagar i veckan 24 timmar per dygn. Är det meningen att det inte ska finnas plats när man ska åka till jobbet?

Fattig landstingsanställd

 

Skulle till min enhet och försökte hitta en ledig plats klockan 14.40 men det fanns ingen så jag fick ställa mig utanför en parkeringsruta. Då fick jag parkeringsböter trots att jag betalt för parkering i Woosh (ett betalningssystem).

Vart ska jag ställa mig när det är fullt på parkeringen? Karstorps kursgård, Ryds ängar eller besöksparkeringen och betala dubbelt upp? Då är risken stor att man kommer för sent till jobbet. Jag jobbar oregelbundet sju dagar i veckan 24 timmar per dygn. Är det meningen att det inte ska finnas plats när man ska åka till jobbet?

Fattig landstingsanställd

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.