16 sep 2016 06:00

16 sep 2016 06:00

Barnsligt uppträdande

Pokémon:

Tyvärr är det inte första gången man förvånas över Monica Greens barnsliga uppträdande. Det är närmast skrämmande att se en sådan barnslig handling av en av våra beslutsfattare, som att leta pokémon under det pågående riksmötet. Ännu värre är att du försvarar dig med att du är fullt kapabel att göra två saker samtidigt. Om det är så att du klarar två saker samtidigt, lek med dockor och gräv i sandlådan.

Tomten

Tyvärr är det inte första gången man förvånas över Monica Greens barnsliga uppträdande. Det är närmast skrämmande att se en sådan barnslig handling av en av våra beslutsfattare, som att leta pokémon under det pågående riksmötet. Ännu värre är att du försvarar dig med att du är fullt kapabel att göra två saker samtidigt. Om det är så att du klarar två saker samtidigt, lek med dockor och gräv i sandlådan.

Tomten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.