17 sep 2016 06:00

17 sep 2016 06:00

Det måste finnas vett och reson

LÄS OCKSÅ: Pokémon

Om man har valt en person som skall representera oss i riksdagen, då måste man väl få begära att densamma sköter sitt jobb. Att sitta och leka med telefonen och spela Pokémon, vid riksmötets öppnande, det är väl att gå lite väl långt.

Bara för att man kommit in i riksdagen, så kan man inte bära sig åt hur som helst, lite vett och etikett får man väl hoppas att de klarar av. Skall de ta beslut som gynnar oss, så måste det finnas vett och reson. Jag tycker att Monica Green skall söka till förskoleenheten, där saknas det ju personal, och kanske platsar hon där, jag skriver kanske ...

Tänk nu på detta, och ta ditt beslut och gör något annat, för det kan inte vara meningen att vi skall betala dig för att leka.

Douglas Pettersson

 

Bara för att man kommit in i riksdagen, så kan man inte bära sig åt hur som helst, lite vett och etikett får man väl hoppas att de klarar av. Skall de ta beslut som gynnar oss, så måste det finnas vett och reson. Jag tycker att Monica Green skall söka till förskoleenheten, där saknas det ju personal, och kanske platsar hon där, jag skriver kanske ...

Tänk nu på detta, och ta ditt beslut och gör något annat, för det kan inte vara meningen att vi skall betala dig för att leka.

Douglas Pettersson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.