17 sep 2016 06:00

17 sep 2016 06:00

Gör om torget till ett Pokémoncenter

DEBATT: Pokémon

Att riksdagsman Monica Green kan sitta och spela Pokémon under riksdagens öppnande är något av det dummaste jag hört. Att dessutom skryta med att kunna göra två saker samtidigt är väl inget nytt. Det finns det många fler än Monica som kan.

När det gäller Pokémon måste det vara något som inte står rätt till när vuxna personer blir som besatta av detta spel och går som i trans, knappt kontaktbara. Jag har nästan blivit omkullkastad vid flera tillfällen av personer som är i trans.

Du, Monica Green som leder motionsligan i riksdagen, kan väl lämna en motion till Skövde kommunstyrelse om att göra om Hertig Johans torg till ett Pokémoncenter så blir torget säkert ett levande torg!

BOJ

 

När det gäller Pokémon måste det vara något som inte står rätt till när vuxna personer blir som besatta av detta spel och går som i trans, knappt kontaktbara. Jag har nästan blivit omkullkastad vid flera tillfällen av personer som är i trans.

Du, Monica Green som leder motionsligan i riksdagen, kan väl lämna en motion till Skövde kommunstyrelse om att göra om Hertig Johans torg till ett Pokémoncenter så blir torget säkert ett levande torg!

BOJ

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.