17 sep 2016 06:00

17 sep 2016 06:00

Ingen mat och ingen buss

ORIENTERINGSDAG

Torsdagen den 15 september hade eleverna i årskurs 9 orienteringsdag på Billingen. Lunch skulle serveras på Skidstadion efter orienteringen och därefter fick de sluta och gå hem.

Eftersom min dotter åker skolskjuts frågade jag om extra skolbussar satts in. Sin vana trogen hade Eriksdalskolan hoppat över det ... Istället erbjuds min dotter att stanna med lärare på berget och gå hem vid klockan 13.50. Min dotters buss går hem kl. 15.55.

Tydligen är det okej att en 15-årig tjej hänger själv på stan (eftersom hennes kamrater kunde ta sig hem men inte hon). Dessutom fick hon ingen lunch denna dag. När hon kommer till Skidstadion (min dotter och fem kamrater) så finns det ingen lunch kvar, den är slut, så är även drycken. Denna dag fick alltså min dotter nöja sig med frukost i hemmet kl. sju och lunch/middag när hon kom hem, kl. 16.20 – tack Eriksdalskolan!

Victoria

Eftersom min dotter åker skolskjuts frågade jag om extra skolbussar satts in. Sin vana trogen hade Eriksdalskolan hoppat över det ... Istället erbjuds min dotter att stanna med lärare på berget och gå hem vid klockan 13.50. Min dotters buss går hem kl. 15.55.

Tydligen är det okej att en 15-årig tjej hänger själv på stan (eftersom hennes kamrater kunde ta sig hem men inte hon). Dessutom fick hon ingen lunch denna dag. När hon kommer till Skidstadion (min dotter och fem kamrater) så finns det ingen lunch kvar, den är slut, så är även drycken. Denna dag fick alltså min dotter nöja sig med frukost i hemmet kl. sju och lunch/middag när hon kom hem, kl. 16.20 – tack Eriksdalskolan!

Victoria

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.