17 sep 2016 06:00

17 sep 2016 06:00

Vi kämpar fortfarande

DEBATT: Skolskjutsar

Nu, en månad efter skolstarten, så kämpar vi föräldrar fortfarande för att få rättvisa angående skolskjutsarna. Det är härligt med den protestgrupp som håller på att skapas mot kommunens orättvisa beslut.

Vi har fortfarande inte fått svar på frågorna som ställdes i SLA angående beslutet av ansvariga. Var är våra politiker som annars alltid har synpunkter på allt möjligt? Lös frågan för barnen i Skultorp!

Eller tar Pokémon-jakten all tid för politikerna så de inte hinner lösa kommunala problem?

Per Oskarsson

 

Vi har fortfarande inte fått svar på frågorna som ställdes i SLA angående beslutet av ansvariga. Var är våra politiker som annars alltid har synpunkter på allt möjligt? Lös frågan för barnen i Skultorp!

Eller tar Pokémon-jakten all tid för politikerna så de inte hinner lösa kommunala problem?

Per Oskarsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.