21 sep 2016 10:59

21 sep 2016 10:59

Tramsigt!

Pokémon

Jag kan inte göra någonting annat än instämma i kritiken av Monica Green. Ett valt ombud för svenska folket kan inte bete sig som en tramsig Stureplanskändis.

Om Monica Green har dåligt omdöme, lever i en fantasivärld eller beter sig olämpligt bara för att få chansen att synas spelar ingen roll. Fel är det. Tramsigt är det. Att spela dataspel i riksdagen är olämpligt.

Värre ändå är väl Greens förslag om att incest ska tillåtas. Ni som har röstat på denna representant för svenska folket i riksdagen borde kanske fundera på att rösta på en annan person, eller ännu bättre, ett annat parti i nästa val!

Henrik Andersson

 

Om Monica Green har dåligt omdöme, lever i en fantasivärld eller beter sig olämpligt bara för att få chansen att synas spelar ingen roll. Fel är det. Tramsigt är det. Att spela dataspel i riksdagen är olämpligt.

Värre ändå är väl Greens förslag om att incest ska tillåtas. Ni som har röstat på denna representant för svenska folket i riksdagen borde kanske fundera på att rösta på en annan person, eller ännu bättre, ett annat parti i nästa val!

Henrik Andersson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.