22 sep 2016 06:00

22 sep 2016 06:00

Frågan är ännu obesvarad

Almedalsveckan

Kommunalrådet Leif Walterum är dock en modig man då han ursäktar mingel- och festveckan som en självklar och viktig komponent i det svenska politikerlivet.

Walterum är också väldigt noga med att i just hans fall så belastas inte skattebetalarna utan det är småföretagarnas a-kassa som betalar hans semestertripp och man kan då förvånas över att inte de kräver en redovisning på vad Walterum kostar deras medlemmar.

Frågan om utgifterna för Skövde kommuns skattebetalare är dock obesvarad och jag är också ganska övertygad om att Walterum inte får något löneavdrag på sin väl tilltagna kommunalrådslön under sin semestervistelse i Almedalen.

Skövde kommun – nu måste ni besvara de frågor som ställts angående kostnaderna och svar önskas också om Leif Walterum får löneavdrag då han enligt egen utsago inte representerar Skövde kommun utan ett privat bolag.

Kent Rohdin

 

Walterum är också väldigt noga med att i just hans fall så belastas inte skattebetalarna utan det är småföretagarnas a-kassa som betalar hans semestertripp och man kan då förvånas över att inte de kräver en redovisning på vad Walterum kostar deras medlemmar.

Frågan om utgifterna för Skövde kommuns skattebetalare är dock obesvarad och jag är också ganska övertygad om att Walterum inte får något löneavdrag på sin väl tilltagna kommunalrådslön under sin semestervistelse i Almedalen.

Skövde kommun – nu måste ni besvara de frågor som ställts angående kostnaderna och svar önskas också om Leif Walterum får löneavdrag då han enligt egen utsago inte representerar Skövde kommun utan ett privat bolag.

Kent Rohdin

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.