22 sep 2016 06:00

22 sep 2016 06:00

Sluta elda avfall

Problem

Sluta elda avfall på marken. Det förstör inte bara luften och miljön, det skadar också människor och djur, och framtida generationer. Det är förbjudet att elda alla sorters avfall. Detta är ett stort problem på landet eftersom många tror att de får göra det, vilket inte stämmer. Detta vill jag framföra till området mellan Tidaholm och Hjo där problemet är stort.

R.M.J

Sluta elda avfall på marken. Det förstör inte bara luften och miljön, det skadar också människor och djur, och framtida generationer. Det är förbjudet att elda alla sorters avfall. Detta är ett stort problem på landet eftersom många tror att de får göra det, vilket inte stämmer. Detta vill jag framföra till området mellan Tidaholm och Hjo där problemet är stort.

R.M.J

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.