22 sep 2016 06:00

22 sep 2016 06:00

Ställ din plats till förfogande!

Pokémon

De senaste dagarna har vi läst flera upprörda insändare om Monica Greens Pokémonjakt under riksmötet.

Jag håller med om att det är upprörande men framförallt är det sorgligt och skrämmande att en person som är vår företrädare i riksdagen är så omogen och barnslig. Att hon helt saknar omdöme och ser sig själv som fullkomlig. Hon skadar inte bara sig själv och sitt parti utan får hela riksdagen att framstå i ett löjets skimmer.

Visa lite ansvar, Monica Green, och ställ din riksdagsplats till förfogande. Sedan kan du jaga Pokémon på heltid.

G Johansson

 

Jag håller med om att det är upprörande men framförallt är det sorgligt och skrämmande att en person som är vår företrädare i riksdagen är så omogen och barnslig. Att hon helt saknar omdöme och ser sig själv som fullkomlig. Hon skadar inte bara sig själv och sitt parti utan får hela riksdagen att framstå i ett löjets skimmer.

Visa lite ansvar, Monica Green, och ställ din riksdagsplats till förfogande. Sedan kan du jaga Pokémon på heltid.

G Johansson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.