23 sep 2016 06:00

23 sep 2016 06:00

En perfekt hjälp

Hemtjänsten:

Har under det senaste året anlitat Skövde kommuns hemtjänst. Den bästa hjälp en åldring kan önska sig! Alla är så artiga, trevliga och hjälpsamma på alla sätt. Kunniga också, ordentliga och pålitliga. Jag kan inte nog berömma dem.

Finns det inga fel alls då? Nej, faktiskt inte! Så här ska en perfekt hjälp se ut.

Tack till er alla!

Maj-Britt K King

Har under det senaste året anlitat Skövde kommuns hemtjänst. Den bästa hjälp en åldring kan önska sig! Alla är så artiga, trevliga och hjälpsamma på alla sätt. Kunniga också, ordentliga och pålitliga. Jag kan inte nog berömma dem.

Finns det inga fel alls då? Nej, faktiskt inte! Så här ska en perfekt hjälp se ut.

Tack till er alla!

Maj-Britt K King

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.