23 sep 2016 06:00

23 sep 2016 06:00

Företagande gynnas inte

Ericson:

Det är smått skrämmande uppgifter att anrika storföretaget Ericson planerar att lägga ned all tillverkning i Sverige. Att svenska företag lägger ned eller minskar sin verksamhet i landet har tyvärr pågått under flera års tid. Vi som bor i Skaraborg minns särskilt Asko i Jung (Vara) och Elektrolux i Mariestad. Det som är högst märkligt är att nuvarande politiska regim verkar sakna frågan på agendan, i alla fall av vad som framgår i media. Exempel; var i kommande års budget finns åtgärder som gynnar företagande?

Loke

Det är smått skrämmande uppgifter att anrika storföretaget Ericson planerar att lägga ned all tillverkning i Sverige. Att svenska företag lägger ned eller minskar sin verksamhet i landet har tyvärr pågått under flera års tid. Vi som bor i Skaraborg minns särskilt Asko i Jung (Vara) och Elektrolux i Mariestad. Det som är högst märkligt är att nuvarande politiska regim verkar sakna frågan på agendan, i alla fall av vad som framgår i media. Exempel; var i kommande års budget finns åtgärder som gynnar företagande?

Loke

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.