23 sep 2016 06:00

23 sep 2016 06:00

Olycksrisk i nya rondellen

HUSEBYRONDELLEN

Vad bra att vi har fått en rondell i denna ökända olyckskorsning. Men vad hände, tog pengarna slut eller? Kommer man från Tibro/Karlsborgshållet och ska mot Skövde så är avfarten ut ur rondellen väldigt snäv. Är det för att det är en busshållplats där eller hamnade den lite fel?

Det verkar som asfalten tog slut också, för innerkurvan består bara av grus och inte lite heller. Lastbilar, bussar och även en del vanliga bilister, genar över gruset och skvätter upp det på vägbanan i stora drivor. Det är allmänt känt att grus på asfalten är en mycket stor olycksorsak för oss mc-åkare.

Är det så att man har skapat en ny olycksrisk i denna korsning/rondell är det hög tid att göra om och göra rätt!

Men det kanske är någon ansvarig som läser detta och kan förklara varför det blev så här, så svar emotses.

Roffe

regionansvarig Vulcan Riders Skaraborg

Det verkar som asfalten tog slut också, för innerkurvan består bara av grus och inte lite heller. Lastbilar, bussar och även en del vanliga bilister, genar över gruset och skvätter upp det på vägbanan i stora drivor. Det är allmänt känt att grus på asfalten är en mycket stor olycksorsak för oss mc-åkare.

Är det så att man har skapat en ny olycksrisk i denna korsning/rondell är det hög tid att göra om och göra rätt!

Men det kanske är någon ansvarig som läser detta och kan förklara varför det blev så här, så svar emotses.

Roffe

regionansvarig Vulcan Riders Skaraborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.