23 sep 2016 06:00

23 sep 2016 06:00

Varför stänger man av doktorn nu?

SKAS

Läste i SLA om doktorn som nu hängs ut efter att två av hans egna kollegor anmält honom till Ivo. Då börjar det letas fel, och vad gör inte en bättre nyhet än något negativt. Till och med Skas går ut och ber om ursäkt. Vad hände med att bara för cirka ett år sedan så stöttade Skas honom när han fick en utmärkelse för samma metod? Vad hände med alla lyckade operationerna där den enskilde patienten idag mår bra?

De som känner och har träffat denna doktor vet också att han har hjälpt och stöttat och varit där för sina patienter hela tiden. Mer omtänksam person får man leta efter.

Hur många operationer har gjorts med denna metod? Det var också en nyhet 2012 och sedan dess så har det gjorts ytterligare flera hundra operationer. Hela ortopeden har stöttat honom i detta och flera doktorer har utfört denna metod under åren.

Man får inte glömma att alla ingrepp oavsett kirurgi, medicin eller ortopedi, så finns det risk för vårdskador. Metoden används inte längre – så varför stänger man av doktorn nu?

Stay strong

De som känner och har träffat denna doktor vet också att han har hjälpt och stöttat och varit där för sina patienter hela tiden. Mer omtänksam person får man leta efter.

Hur många operationer har gjorts med denna metod? Det var också en nyhet 2012 och sedan dess så har det gjorts ytterligare flera hundra operationer. Hela ortopeden har stöttat honom i detta och flera doktorer har utfört denna metod under åren.

Man får inte glömma att alla ingrepp oavsett kirurgi, medicin eller ortopedi, så finns det risk för vårdskador. Metoden används inte längre – så varför stänger man av doktorn nu?

Stay strong

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.