27 sep 2016 06:00

27 sep 2016 06:00

Rena häxjakten på läkaren

SKAS

Angående insändaren den 24/9 ”Min operation blev lyckad”.

Jag vill också delge mina synpunkter samt stötta läkaren som behandlade mig med Ilizarovmetoden med ett lyckat resultat. Jag delar helt nämnda insändares uppgifter.

Januari 2009 ramlade jag och bröt skenbenet, vadben och fotled. Det var komplicerade benbrott och hade inte kunnat gipsas, därav Ilizarovmetoden. Den nu utpekade läkaren gjorde denna operation och följde sedan upp resultatet dagligen. Han är en duktig, omtänksam och otroligt engagerad läkare, som tittade till mig varje dag även om han hade ledig helg.

Fördelen med Ilizarovmetoden är ju att man kan stödja på benet och gå med kryckor redan från första dagen. Men det viktigaste: resultatet blev bra. Benet är starkt och fungerar som innan och jag har inga smärtor.

Det läkaren har blivit utsatt för anser jag vara rena häxjakten!

Anita Fägerhag

Jag vill också delge mina synpunkter samt stötta läkaren som behandlade mig med Ilizarovmetoden med ett lyckat resultat. Jag delar helt nämnda insändares uppgifter.

Januari 2009 ramlade jag och bröt skenbenet, vadben och fotled. Det var komplicerade benbrott och hade inte kunnat gipsas, därav Ilizarovmetoden. Den nu utpekade läkaren gjorde denna operation och följde sedan upp resultatet dagligen. Han är en duktig, omtänksam och otroligt engagerad läkare, som tittade till mig varje dag även om han hade ledig helg.

Fördelen med Ilizarovmetoden är ju att man kan stödja på benet och gå med kryckor redan från första dagen. Men det viktigaste: resultatet blev bra. Benet är starkt och fungerar som innan och jag har inga smärtor.

Det läkaren har blivit utsatt för anser jag vara rena häxjakten!

Anita Fägerhag

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.