27 sep 2016 06:00

27 sep 2016 06:00

Rökfritt fungerar inte

Skas:

Det skyltas om rökförbud inom området på Skaraborgs sjukhus. Nej, det står rökfritt. Det kan ni glömma för det fungerar inte.

Jag är ofta där och alltid är det några som röker. Tips: Ta bort skyltarna eller ta till vakter. Som det är nu så är det löjligt. En kvinna kom ut i rullstol, och precis utanför entrén tände hon en cigarett. Då kom jag och frågade: Ser du inte skylten? Jo, svarade hon, men jag sitter i rullstol och kan inte gå. Löjligt!

Ej gnällspik men observant

Det skyltas om rökförbud inom området på Skaraborgs sjukhus. Nej, det står rökfritt. Det kan ni glömma för det fungerar inte.

Jag är ofta där och alltid är det några som röker. Tips: Ta bort skyltarna eller ta till vakter. Som det är nu så är det löjligt. En kvinna kom ut i rullstol, och precis utanför entrén tände hon en cigarett. Då kom jag och frågade: Ser du inte skylten? Jo, svarade hon, men jag sitter i rullstol och kan inte gå. Löjligt!

Ej gnällspik men observant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.