28 sep 2016 06:00

28 sep 2016 06:00

Fritt fram att felparkera

Riskfritt

Nu blir det riktigt komiskt! Jag har bott i centrum av Skövde i flera år. Jag kan berätta att det är helt riskfritt att felparkera i centrum. Jag har aldrig sett vare sig en parkeringsvakt eller någon som fått felparkeringsavgift. Så det är helt fritt fram för alla att fortsätta felparkera.

Man borde fatta beslut i kommunfullmäktige att ta bort alla parkeringsavgifter och därmed släppa parkeringarna fria i centrum för alla och inte bara för dem som felparkerar.

Ej felparkerare

Nu blir det riktigt komiskt! Jag har bott i centrum av Skövde i flera år. Jag kan berätta att det är helt riskfritt att felparkera i centrum. Jag har aldrig sett vare sig en parkeringsvakt eller någon som fått felparkeringsavgift. Så det är helt fritt fram för alla att fortsätta felparkera.

Man borde fatta beslut i kommunfullmäktige att ta bort alla parkeringsavgifter och därmed släppa parkeringarna fria i centrum för alla och inte bara för dem som felparkerar.

Ej felparkerare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.