30 sep 2016 06:00

30 sep 2016 06:00

Det är inte vatten och bröd!

Skolmat:

Jag läser Torbjörn Bergmans (M) uttalande om att elever inte ska ”tvingas” äta vegetariskt, för att måltiden då blir olustfylld! Vilket mått av idioti får man ta i sin mun – och det i folkvaldas namn?

Och vart har vuxenansvaret tagit vägen? Alla måste vi hjälpas åt med den negativa spiralen av miljöförstöring. Det kan inte heller ha undgått T B att köttkonsumtionen är största boven på detta område. Det handlar om att ge (och lära) våra barn och ungdomar goda alternativ. Det är precis vad som görs på våra skolor! Det är inte vatten och bröd de ska äta en dag i veckan!

Gör studiebesök och skapa dig en egen smakupplevelse istället för att skriva ihop dumheter!

Välgödd vuxen inom Gymnasium Skövde

Jag läser Torbjörn Bergmans (M) uttalande om att elever inte ska ”tvingas” äta vegetariskt, för att måltiden då blir olustfylld! Vilket mått av idioti får man ta i sin mun – och det i folkvaldas namn?

Och vart har vuxenansvaret tagit vägen? Alla måste vi hjälpas åt med den negativa spiralen av miljöförstöring. Det kan inte heller ha undgått T B att köttkonsumtionen är största boven på detta område. Det handlar om att ge (och lära) våra barn och ungdomar goda alternativ. Det är precis vad som görs på våra skolor! Det är inte vatten och bröd de ska äta en dag i veckan!

Gör studiebesök och skapa dig en egen smakupplevelse istället för att skriva ihop dumheter!

Välgödd vuxen inom Gymnasium Skövde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.