30 sep 2016 06:00

30 sep 2016 06:00

Vad är tolkningsproblemet?

Undersköterskor:

Blev så arg när jag öppnade tidningen i går morse. Det gäller de ”nya” lönerna till Kommunals alla ”undersköterskor”.

Är själv undersköterska (gren Barn) och jobbar inom LSS. Ett krav på alla vikarier idag är att de ska vara utbildade till minst undersköterska. Vad är tolkningsproblemet Walterum? Jo, jag vet att vi på golvet inom vården inte står högt i kurs men detta är så lågt, borde eller rättare sagt skall inte alla ”undersköterskor” ha samma lönehöjning? Är vi olika värda på grund av var vi jobbar eller vad är problemet?

Jag har hört konstiga uttalanden från Walterum förut angående vårdpersonal så förmodligen är vi inte värda mer. Att ta till ”tolkningsfrågan” är ju ett känt begrepp inom politiken så du går från klarhet till klarhet Leif Walterum ... Bra jobbat Skövde kommun, ni är verkligen ett föredöme! Och ja, det var ironi!

Evalena

Blev så arg när jag öppnade tidningen i går morse. Det gäller de ”nya” lönerna till Kommunals alla ”undersköterskor”.

Är själv undersköterska (gren Barn) och jobbar inom LSS. Ett krav på alla vikarier idag är att de ska vara utbildade till minst undersköterska. Vad är tolkningsproblemet Walterum? Jo, jag vet att vi på golvet inom vården inte står högt i kurs men detta är så lågt, borde eller rättare sagt skall inte alla ”undersköterskor” ha samma lönehöjning? Är vi olika värda på grund av var vi jobbar eller vad är problemet?

Jag har hört konstiga uttalanden från Walterum förut angående vårdpersonal så förmodligen är vi inte värda mer. Att ta till ”tolkningsfrågan” är ju ett känt begrepp inom politiken så du går från klarhet till klarhet Leif Walterum ... Bra jobbat Skövde kommun, ni är verkligen ett föredöme! Och ja, det var ironi!

Evalena

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.