01 okt 2016 06:00

01 okt 2016 06:00

Skäms Skövde kommun!

Lekplatser:

Det är trevligt med fina lekplatser i Skövde. Men, de måste skötas och underhållas! Vid Ulvekets lekplats finns en linbana, som varit trasig hela sommaren. Trots upprepade kontakter med ansvariga inom kommunen har inget hänt. Bara dåliga bortförklaringar har åstadkommits. De hjälper inte de leksugna barnen.

Skärpning och omgående åtgärder efterlyses av:

Pelle Granbom med barnbarn

Det är trevligt med fina lekplatser i Skövde. Men, de måste skötas och underhållas! Vid Ulvekets lekplats finns en linbana, som varit trasig hela sommaren. Trots upprepade kontakter med ansvariga inom kommunen har inget hänt. Bara dåliga bortförklaringar har åstadkommits. De hjälper inte de leksugna barnen.

Skärpning och omgående åtgärder efterlyses av:

Pelle Granbom med barnbarn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.