01 okt 2016 06:00

01 okt 2016 06:00

Tredje part blir lidande

Ilizarov:

Vem litar på vem? Kollegor går samman mot en annan kollega och granskar fel. Ledningen anlitar extern utredare innan Ivo hunnit granska fakta. Som i alla konflikter blir tredje part lidande, i detta fall får nu patienter med olika frakturer inte längre tillgång till Ilizarovmetoden, vilken varit oerhört hjälpsam för många av oss som haft god nytta av denna operationsmetod. Istället svartmålas en engagerad läkare med rena häxprocessen.

Hyser stor tacksamhet över att jag efter en olycka 2013 är återställd och slipper några främmande föremål i min kropp.

Hoppas fler får tillgång till Ilizarovmetoden

Vem litar på vem? Kollegor går samman mot en annan kollega och granskar fel. Ledningen anlitar extern utredare innan Ivo hunnit granska fakta. Som i alla konflikter blir tredje part lidande, i detta fall får nu patienter med olika frakturer inte längre tillgång till Ilizarovmetoden, vilken varit oerhört hjälpsam för många av oss som haft god nytta av denna operationsmetod. Istället svartmålas en engagerad läkare med rena häxprocessen.

Hyser stor tacksamhet över att jag efter en olycka 2013 är återställd och slipper några främmande föremål i min kropp.

Hoppas fler får tillgång till Ilizarovmetoden

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.