04 okt 2016 14:33

04 okt 2016 14:33

Dålig reklam för vår region

Ortopeden:

Skas och Marga Brisman har totalt misslyckats i sitt uppdrag att vara ledare. Ni bedriver häxjakt på en av era mest kompetenta och omtänksamma läkare. Detta på grund av två läkare som inte har rent mjöl i påsen. Att ni nu följer upp med att göra en egen anmälan utan att se resultatet från den första från Ivo gör att man skäms för Skas ledning inom ortopedi. Mätmetoder som ni infört för att mäta vårdskador får inte drabba enskilda personer/läkare – finns inget företag som jobbar på detta vis med sina kvalitetssystem. Det ni skapat nu är bara dålig reklam för vår region i övriga Sverige.

Robert

Skas och Marga Brisman har totalt misslyckats i sitt uppdrag att vara ledare. Ni bedriver häxjakt på en av era mest kompetenta och omtänksamma läkare. Detta på grund av två läkare som inte har rent mjöl i påsen. Att ni nu följer upp med att göra en egen anmälan utan att se resultatet från den första från Ivo gör att man skäms för Skas ledning inom ortopedi. Mätmetoder som ni infört för att mäta vårdskador får inte drabba enskilda personer/läkare – finns inget företag som jobbar på detta vis med sina kvalitetssystem. Det ni skapat nu är bara dålig reklam för vår region i övriga Sverige.

Robert

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.