04 okt 2016 06:00

04 okt 2016 06:00

Helgerån att räta ut vägen

KORSBERGAVÄGEN

I lördagens SLA framförde SD önskemål att förbättra och räta ut Korsberga–Hjovägen.

Alla vi mc-åkare älskar denna underbara väg som många har som sin favoritsväng. Att räta ut de sköna kurvorna på vägen vore ett helgerån, svårt att förlåta, rör ej dessa! Däremot kan vägen naturligtvis förbättras i standard, sly kan tas bort så att sikten blir bättre på många ställen, men räta kurvor – nej, låt dem vara!

Hjo är ett omtyckt resmål för oss hojåkare. Åtskilliga middagar får krogidkarna servera. Men gatukontoret har inte förstått detta. Parkeringen vid hamnen som vi oftast använder har försetts med en reklampelare som krånglat till det så onödigt när vi skall parkera våra oftast tunga motorcyklar. En tid försvann den men kom snart tillbaka. Ta bort eländet och förbättra P-platsen istället, separera trampcyklar och mc så vi lättare kommer in, en del ställer sina cyklar hur som helst.

Var rädda om mc-folket, vi är en tillgång för Hjo.

Kawasaki

Alla vi mc-åkare älskar denna underbara väg som många har som sin favoritsväng. Att räta ut de sköna kurvorna på vägen vore ett helgerån, svårt att förlåta, rör ej dessa! Däremot kan vägen naturligtvis förbättras i standard, sly kan tas bort så att sikten blir bättre på många ställen, men räta kurvor – nej, låt dem vara!

Hjo är ett omtyckt resmål för oss hojåkare. Åtskilliga middagar får krogidkarna servera. Men gatukontoret har inte förstått detta. Parkeringen vid hamnen som vi oftast använder har försetts med en reklampelare som krånglat till det så onödigt när vi skall parkera våra oftast tunga motorcyklar. En tid försvann den men kom snart tillbaka. Ta bort eländet och förbättra P-platsen istället, separera trampcyklar och mc så vi lättare kommer in, en del ställer sina cyklar hur som helst.

Var rädda om mc-folket, vi är en tillgång för Hjo.

Kawasaki

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.