06 okt 2016 06:00

06 okt 2016 06:00

Stör och skräpar ner

Centrum:

Ska man inte kunna köpa en hamburgare och sätta sig på bänkarna mitt emot McDonald's och njuta av solen utan att bli störd av vissa personer som belägrat de runda stenarna och gapar, spyr, kastar ölburkar, urinerar på husväggar och skräpar ner så det ser ut som en mindre soptipp? De orkar inte ens lägga påsar, burkar eller cigarettpaket i intilliggande papperskorg utan det slängs vind för våg.

Bort med marodörerna fortast möjligt om vi ska ha en fin gågata mellan torgen. Har man en besökare hitrest får man skämmas. Hoppas polisen har tid att ta itu med detta, de får nog rensa flera gånger om dagen.

Observant

Ska man inte kunna köpa en hamburgare och sätta sig på bänkarna mitt emot McDonald's och njuta av solen utan att bli störd av vissa personer som belägrat de runda stenarna och gapar, spyr, kastar ölburkar, urinerar på husväggar och skräpar ner så det ser ut som en mindre soptipp? De orkar inte ens lägga påsar, burkar eller cigarettpaket i intilliggande papperskorg utan det slängs vind för våg.

Bort med marodörerna fortast möjligt om vi ska ha en fin gågata mellan torgen. Har man en besökare hitrest får man skämmas. Hoppas polisen har tid att ta itu med detta, de får nog rensa flera gånger om dagen.

Observant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.