08 okt 2016 06:00

08 okt 2016 06:00

Arbetet under all kritik

Mörkekorset:

Hur tänker egentligen kommunen när de planerar in ett arbete i en av Skövdes flaskhalsar?

Arbetet med Mörkekorset är under all kritik. I en sån här viktig korsning så måste man se till att arbetet går snabbt och smidigt. Att alla delar finns på plats och att omfartsvägarna underhålls. Att köra upp mot Trängen är ju som att köra på en plogad åker. Jag åker förbi detta område cirka tio gånger om dagen vissa dagar. Och jag ser att talesättet ”en jobbar och två kollar på” tyvärr stämmer! Anställ folk som ser till att det händer lite och att arbetet går fort och blir bra!

Fg

 

Arbetet med Mörkekorset är under all kritik. I en sån här viktig korsning så måste man se till att arbetet går snabbt och smidigt. Att alla delar finns på plats och att omfartsvägarna underhålls. Att köra upp mot Trängen är ju som att köra på en plogad åker. Jag åker förbi detta område cirka tio gånger om dagen vissa dagar. Och jag ser att talesättet ”en jobbar och två kollar på” tyvärr stämmer! Anställ folk som ser till att det händer lite och att arbetet går fort och blir bra!

Fg

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.