08 okt 2016 06:00

08 okt 2016 06:00

Klassisk härskarteknik

Replik:

Miljöpartiets gruppledare i Skövde, Elisabeth Gustavsson, använder i sitt debattinlägg i SLA 5/10 en klassisk härskarteknik.

Nämligen att försöka få motståndaren att vara mindregjord. Nästa steg är att inte alls omnämnas. I inlägget om miljöfrågor skriver hon då hon nämner vårt parti ”lilla KD”. Precis som att vi är så små att vi inte har någon betydelse. Så fruktansvärt onödigt påpekande. Trist att man behöver använda sådant då man försöker att beskriva vikten av att vi ska åstadkomma en god miljöpolitik. Miljöpartiet hade fler röster än KD i förra valet och fick ett mandat mer i kommunfullmäktige. Det var 2 359 personer som röstade på MP och 1 597 på KD. Visst skiljer det något, men att skriva en insändare och genomgående kalla oss för ”lilla KD”, visar nog mest på att man saknar goda argument.

Conny Brännberg (KD)

gruppledare

Nämligen att försöka få motståndaren att vara mindregjord. Nästa steg är att inte alls omnämnas. I inlägget om miljöfrågor skriver hon då hon nämner vårt parti ”lilla KD”. Precis som att vi är så små att vi inte har någon betydelse. Så fruktansvärt onödigt påpekande. Trist att man behöver använda sådant då man försöker att beskriva vikten av att vi ska åstadkomma en god miljöpolitik. Miljöpartiet hade fler röster än KD i förra valet och fick ett mandat mer i kommunfullmäktige. Det var 2 359 personer som röstade på MP och 1 597 på KD. Visst skiljer det något, men att skriva en insändare och genomgående kalla oss för ”lilla KD”, visar nog mest på att man saknar goda argument.

Conny Brännberg (KD)

gruppledare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.