12 okt 2016 06:00

12 okt 2016 06:00

Bråket har skapat mycket oro

ORTOPEDEN: Skas

Hur mår egentligen Skas sjukhus? Eller hur mår egentligen läkaren som Skas ledning kastar skit på? När får det här bråket sitt slut?

Snacka om att läkarens karriär vände från topp till botten. Jag hoppas verkligen den anmälde läkaren får upprättelse som heter duga. För han var en läkare som i mina ögon verkligen brydde sig om sina patienter även efter arbetstid. Han var också en populär operatör och det kanske är där skon klämmer. Han kanske fick fler operationer än de andra operatörerna.

Inte konstigt att många på ortopeden i Skövde har slutat, bråket i sig har skapat mycket oro. Hela Skas ledning borde avgå, om det nu visar sig att den anmälde läkaren inte har gjort ett dugg fel. Hela bråket stinker verkligen. Vill verkligen ens den anmälde läkaren komma tillbaka till Skas om de nu erbjuder honom det när detta är över?

Fd sjuksköterskekollega till läkaren

Snacka om att läkarens karriär vände från topp till botten. Jag hoppas verkligen den anmälde läkaren får upprättelse som heter duga. För han var en läkare som i mina ögon verkligen brydde sig om sina patienter även efter arbetstid. Han var också en populär operatör och det kanske är där skon klämmer. Han kanske fick fler operationer än de andra operatörerna.

Inte konstigt att många på ortopeden i Skövde har slutat, bråket i sig har skapat mycket oro. Hela Skas ledning borde avgå, om det nu visar sig att den anmälde läkaren inte har gjort ett dugg fel. Hela bråket stinker verkligen. Vill verkligen ens den anmälde läkaren komma tillbaka till Skas om de nu erbjuder honom det när detta är över?

Fd sjuksköterskekollega till läkaren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.