12 okt 2016 06:00

12 okt 2016 06:00

Halkskydd i Karlsborg men inte i Tibro

MOTION

Sverigedemokraterna i Karlsborg fick sin motion om gratis halkskydd till alla över 65 i Karlsborg antagen och dessa ska delas ut nu i höst. Men Sverigedemokraternas motion om gratis halkskydd i Tibro fick man avslag på vilket jag tycker är märkligt. Möjligen så värnar man inte om pensionärerna i Tibro som man gör i Karlsborg.

Detta enkla men nog så effektiva medel som halkskydd sparar både pengar och mycket lidande såsom brutna ben, lårbensbrott m.m. En halkolycka kostade i genomsnitt 1,2 miljoner i Sverige enligt statistik från 2005. Så att dela ut halkskydd gratis till pensionärer är definitivt en bra affär, men kanske denna motion kommer upp som förslag från något annat parti framöver. Det ser vi även i rikspolitiken där tar man nu upp gamla sverigedemokratiska förslag som sina egna.

Nej, till er pensionärer i Tibro får vi hoppas på att kommunen fyller sina lador med sand till vintern, för de är nog lika tomma på pengar som finansminister Magdalena Anderssons lador om man nu inte kan kosta på sina gamla kommuninnevånare ett par gratis halkskydd.

Gör om, gör rätt!

Jan-Yngve Johansson

Sverigedemokraterna

Detta enkla men nog så effektiva medel som halkskydd sparar både pengar och mycket lidande såsom brutna ben, lårbensbrott m.m. En halkolycka kostade i genomsnitt 1,2 miljoner i Sverige enligt statistik från 2005. Så att dela ut halkskydd gratis till pensionärer är definitivt en bra affär, men kanske denna motion kommer upp som förslag från något annat parti framöver. Det ser vi även i rikspolitiken där tar man nu upp gamla sverigedemokratiska förslag som sina egna.

Nej, till er pensionärer i Tibro får vi hoppas på att kommunen fyller sina lador med sand till vintern, för de är nog lika tomma på pengar som finansminister Magdalena Anderssons lador om man nu inte kan kosta på sina gamla kommuninnevånare ett par gratis halkskydd.

Gör om, gör rätt!

Jan-Yngve Johansson

Sverigedemokraterna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.