12 okt 2016 06:00

12 okt 2016 06:00

Kan ni förklara?

UNDERSKÖTERSKOR

Kära Skövde kommun. Jag tycker om mitt arbete som fritidsassistent inom äldreomsorgen.

Är utbildad undersköterska, så varför får inte jag och mina arbetskamrater vara med på lönesatsningen? Kan ni kommunpolitiker förklara varför fritidsassistentens (läs utbildad undersköterskas) arbete inte är likvärdigt med undersköterskans arbete?

Det är roligt att gå till jobbet för jag möter glada och go'a pensionärer varje dag. Synd att Skövde kommun inte verkar bry sig om hur mycket vi personal engagerar oss i våra pensionärer och arbetsuppgifter.

Kaffekokerskan

 

Är utbildad undersköterska, så varför får inte jag och mina arbetskamrater vara med på lönesatsningen? Kan ni kommunpolitiker förklara varför fritidsassistentens (läs utbildad undersköterskas) arbete inte är likvärdigt med undersköterskans arbete?

Det är roligt att gå till jobbet för jag möter glada och go'a pensionärer varje dag. Synd att Skövde kommun inte verkar bry sig om hur mycket vi personal engagerar oss i våra pensionärer och arbetsuppgifter.

Kaffekokerskan

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.