13 okt 2016 06:00

13 okt 2016 06:00

Kan bli tre fina filmer

Skas

När man ska rekrytera chefer till vissa särskilt komplicerade och utmanande, för att inte säga omöjliga uppdrag, räcker det inte med en vanlig annons, utan man måste göra en film. Det tar lite längre tid och kostar lite mer, men det är det värt. Därför borde sjukhusets styrelse redan nu kontakta skolförvaltningen i Skövde kommun, för att få tips om lämpliga filmmakare. Det framstår som alltmer uppenbart att det kan bli tre fina filmer längre fram: ”Chefläkaren”, ”Ortopedchefen” och kanske även ”Sjukhusdirektören”.

AN

När man ska rekrytera chefer till vissa särskilt komplicerade och utmanande, för att inte säga omöjliga uppdrag, räcker det inte med en vanlig annons, utan man måste göra en film. Det tar lite längre tid och kostar lite mer, men det är det värt. Därför borde sjukhusets styrelse redan nu kontakta skolförvaltningen i Skövde kommun, för att få tips om lämpliga filmmakare. Det framstår som alltmer uppenbart att det kan bli tre fina filmer längre fram: ”Chefläkaren”, ”Ortopedchefen” och kanske även ”Sjukhusdirektören”.

AN

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.