15 okt 2016 06:00

15 okt 2016 06:00

Friluftslivet är kärnan

Billingen:

Det är alltid trevligt att få svar på en insändare. Man får då en bekräftelse på att den är läst. Tack kommunstyrelsens ordförande Katarina Jonsson för svaret på min insändare (SLA 10/10).

Någon hotellverksamhet skall inte kommunen bedriva. Det var bra att få veta.

Men jag kan inte förstå det tänkta köpet av Blå hallen och badet samt en del mark. Detta behövs ju inte för att rusta upp anläggningarna för idrotts- och friluftsaktiviteter. Dessa aktiviteter är ju kärnan i berget Billingens verksamhet. Vid ett eventuellt tecknande av driftsavtal angående badet, så kommer det att bli, vad jag kan förstå, årliga kostnader för driften. Vilken nämnd kommer att få stå för dessa?

Sten-Åke Carlsson

 

Någon hotellverksamhet skall inte kommunen bedriva. Det var bra att få veta.

Men jag kan inte förstå det tänkta köpet av Blå hallen och badet samt en del mark. Detta behövs ju inte för att rusta upp anläggningarna för idrotts- och friluftsaktiviteter. Dessa aktiviteter är ju kärnan i berget Billingens verksamhet. Vid ett eventuellt tecknande av driftsavtal angående badet, så kommer det att bli, vad jag kan förstå, årliga kostnader för driften. Vilken nämnd kommer att få stå för dessa?

Sten-Åke Carlsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.