15 okt 2016 06:00

15 okt 2016 06:00

Vakna Skövde kommun

Centrum:

Efter ett möte i torsdags angående Skövde centrum blir man mörkrädd om vad Skövde kommuns representanter uttryckte! Skövde behöver handel även i centrum. Inte fler gågator!

Vi som jobbar i Skövde centrum inom handel lever oftast på gränsen i lönsamhet. Vi behöver fler kunder och detta behövs snabbt! Fler p-platser, gärna 30 minuters i gatuplan i centrum. Öppna upp Hertig Johans torg för p-platser mot Lindex sidan av torget. Fler lastzoner och så vidare. Om Skövde centrum skall ha en framtid måste vi agera nu!

Anders Baldervik

 

Vi som jobbar i Skövde centrum inom handel lever oftast på gränsen i lönsamhet. Vi behöver fler kunder och detta behövs snabbt! Fler p-platser, gärna 30 minuters i gatuplan i centrum. Öppna upp Hertig Johans torg för p-platser mot Lindex sidan av torget. Fler lastzoner och så vidare. Om Skövde centrum skall ha en framtid måste vi agera nu!

Anders Baldervik

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.