17 okt 2016 06:00

17 okt 2016 06:00

Bra skrivet!

Kommunism

Bra skrivet av Göte Gunnarsson på debattsidan 11/10. Har själv bland annat läst Kjell Albin Abrahamsons bok ”Låt mig städa klart” där han avslöjar allt hyckleri bland svenska kommunister och alla illdåd som kommunism bär ansvar för. Att folk fortfarande vill bekänna sig till denna inhumana politiska inriktning är för mig en gåta. Kommunism liksom nazism bör placeras i historiens skamvrå för gott tillsammans med IS och andra extrema ideologier.

Open-minded

Bra skrivet av Göte Gunnarsson på debattsidan 11/10. Har själv bland annat läst Kjell Albin Abrahamsons bok ”Låt mig städa klart” där han avslöjar allt hyckleri bland svenska kommunister och alla illdåd som kommunism bär ansvar för. Att folk fortfarande vill bekänna sig till denna inhumana politiska inriktning är för mig en gåta. Kommunism liksom nazism bör placeras i historiens skamvrå för gott tillsammans med IS och andra extrema ideologier.

Open-minded

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.